Advertisement

Απεργία Πλοία - Καταστρέφουν το τριήμερο του κόσμου: Απεργία στα πλοία ... / H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή.

Απεργία Πλοία - Καταστρέφουν το τριήμερο του κόσμου: Απεργία στα πλοία ... / H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή.. Δεμένα τα πλοία στις 18 φεβρουαρίου. Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη. Σε 48ωρη απεργία από αύριο δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα μείνουν από αύριο τα ξημερώματα και για 48 ώρες τα περισσότερα πλοία, καθώς 13 ναυτεργατικά σωματεία προχωρούν σε διήμερη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση.

«δεμένα» αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Ναυτικής ομοσπονδίας, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου πειραιά που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία των ναυτεργατών. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς.

Απεργία ΠΝΟ : Δεμένα και σήμερα Τρίτη τα πλοία - Ειδήσεις ...
Απεργία ΠΝΟ : Δεμένα και σήμερα Τρίτη τα πλοία - Ειδήσεις ... from www.tovima.gr
Ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Δεμένα αύριο τα πλοία λόγω απεργίας της πνο. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), συμμετέχοντας στην 24ωρη παμπειραϊκή απεργία που έχει κηρύξει για την τρίτη 18/02 το εργατικό κέντρο πειραιά. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν).

Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική απεργια πνο:

Πριν πας διακοπές, δώσε αίμα. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Δεμένα τα πλοία στις 18 φεβρουαρίου. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων» επισημαίνει σε. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. .απεργίας στα πλοία, καλεί η πνο : Η πνο, εξήγγειλε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, της τετάρτης. Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη. 1:03 cnn greece 206 297 просмотров. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο λιμάνι του πειραιά δεν πρόκειται να αποπλεύσουν. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), συμμετέχοντας στην 24ωρη παμπειραϊκή απεργία που έχει κηρύξει για την τρίτη 18/02 το εργατικό κέντρο πειραιά.

Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι απεργία: Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς.

Απεργία 10 Ιουνίου: Δεμένα τα πλοία, σε κινητοποιήσεις και ...
Απεργία 10 Ιουνίου: Δεμένα τα πλοία, σε κινητοποιήσεις και ... from news-24.gr
Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), συμμετέχοντας στην 24ωρη παμπειραϊκή απεργία που έχει κηρύξει για την τρίτη 18/02 το εργατικό κέντρο πειραιά. Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν). Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην απεργία. Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. 1:03 cnn greece 206 297 просмотров.

Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες.

Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην απεργία. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε πριν από λίγο, με πλειοψηφία, η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι απεργία: Δεμένα τα πλοία στις 18 φεβρουαρίου. Δεμένα αύριο τα πλοία λόγω απεργίας της πνο. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα μείνουν από αύριο τα ξημερώματα και για 48 ώρες τα περισσότερα πλοία, καθώς 13 ναυτεργατικά σωματεία προχωρούν σε διήμερη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση. Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο, κατέθεσε ο σύνδεσμος. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Πριν πας διακοπές, δώσε αίμα. Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη.

Λύθηκε η απεργία της πανελλήνιας ένωσης ναυτικών εμπορικού ναυτικού (πενεν). .απεργίας στα πλοία, καλεί η πνο : Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην απεργία. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. 0:23 pireas piraeus 6 921 просмотр.

Απεργία ΠΝΟ στις 3 Ιουλίου - Δεμένα τα πλοία σε όλα τα ...
Απεργία ΠΝΟ στις 3 Ιουλίου - Δεμένα τα πλοία σε όλα τα ... from sinidisi.gr
Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν στην απεργία. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Σε 48ωρη απεργία από αύριο δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να ταξιδέψετε άμεσα! Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο.

Δεμένα αύριο τα πλοία λόγω απεργίας της πνο.

Απεργία στο λιμάνι του πειραιά: Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο, κατέθεσε ο σύνδεσμος. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο λιμάνι του πειραιά δεν πρόκειται να αποπλεύσουν. Σε νέα 24ωρη απεργία προχωρά αύριο τετάρτη 16 ιουνίου η αδεδυ, διοργανώνοντας παράλληλα συλλαλητήριο στην πλατεία κλαυθμώνος ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο, ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι απεργία: «δεμένα» αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα μείνουν από αύριο τα ξημερώματα και για 48 ώρες τα περισσότερα πλοία, καθώς 13 ναυτεργατικά σωματεία προχωρούν σε διήμερη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο. Πανελλαδική απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 απόφαση της γσεε για την πραγματοποίηση πανελλαδικής απεργίας η ολομέλεια της διοίκησης.

απεργίας στα πλοία, καλεί η πνο : απεργία. H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή.

Posting Komentar

0 Komentar